Kaduille marssineet lutkat ihmetyttivät Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa on viime viikkoina järjestetty useita ”lutkamarsseja”, kun Kanadasta alkunsa saaneet SlutWalk-tapahtumat ovat saaneet suuren suosion ja levinneet maailmalle. Tänään lutkamarssit järjestettiin ensimmäistä kertaa myös Suomessa. Tapahtumapaikkoina olivat Helsinki ja Tampere.

Erikoisesti nimettyjen tapahtumien tarkoituksena on korostaa, että naiset eivät ole pukeutumisellaan vastuussa seksuaalirikoksen uhriksi joutumisestaan, vaan että vastuu on aina tekijän.

Tapahtumaan osallistui Tampereella arviolta neljäsataa marssijaa. Katso kuvat tapahtumasta alta. Lutkamarssista tietämättömät tamperelaiset pyörittelivät päätään Hämeenkadulla vähäpukeisten ja äänekkäiden marssijoiden astellessa ohitse.

Uusimmat