Tamponeista karmaisevaa taidetta – tältä näyttävät korvakorut ja iTampon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin uutisoitiin alkuviikosta ruotsalaisten tavasta jakaa naisille ilmaiseksi tamponeja, kun niiden myyjä ryhtyi tekemään yhteistyötä eri mainostajien kanssa. Ilmaisissa tamponipakkauksissa mainostetaan esimerkiksi ihovoiteita ja urheilujalkineita.

Nyt maailmalla on saatu ajatus käyttää tamponeja myös muihin kuin niiden varsinaiseen tarkoitukseen. Niistä on nimittäin tehty eräänlaista taidetta, jonka tuloksena syntyi mahdollisesti eräät maailman karmaisevimmista korvakoruista.

Sydämenmuotoinen verinen korvakoru ei välttämättä saa varauksetonta ihailua esimerkiksi yökerhossa tai illallisilla. Kuvitetut ohjeet sellaisten tekemiseen kuitenkin löytyvät tästä linkistä. Samoilla Tamponcrafts.com -verkkosivuilla esitellään myös muita tamponituotteita, joista mielenkiintoisimpiin lukeutuu tamponeista valmistettu iPad-parodia iTampon.

Uusimmat