BB-Salar katkerana: ”Naiset ei ymmärrä mistään mitään!”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talon ensimmäisen riidan saivat äskettäin aikaiseksi 20-vuotias Salar ja 33-vuotias Oskar. Vahvasti mielipiteensä esille tuova parivaljakko riiteli kovaan ääneen muun muuassa ihmisten haukkumisesta ja rasismista.

Tänään Big Brother -talon asukkaat keskustelivat olohuoneessa parisuhteista miesten ja naisten välisestä tasa-arvosta. BB-Salar kertoikin oman mielipiteensä vastakkaisesta sukupuolesta ja kertoi naisten olevan hänen mielestään liian pidätteleviä.

– Naiset on v***n kylmiä! Ne ei ymmärrä mistään mitään. En tarkoita kaikkia naisia, mut suurin osa on pidättelevää tyyppiä, Salar avautui sohvalla.

– Määrittele toi? BB-Terhi vastasi voimakkaaseen mielipiteeseen.

– No, esimerkiksi suurin osa ei halua tutustua uusin ihmisiin ja se on totta. Jos ostan vaikka jollekin naiselle drinkin baarissa, niin se on heti et ”joo ei kiitos, siin on tyrmäystippoja”, Salar perusteli väitettään.