BB-Amanda on pelinainen: ”Poikaystävä ei ole enää vastassa”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talon uusin asukas BB-Amanda on jo hurmannut useampiakin talon miespuolisia asukkaita. Kaunokaisesta onkin käyty talossa kilpaa, sillä BB-Stefan ja BB-Ben ovat molemmat osoittaneet selviä kiinnostuksen merkkejä naista kohtaan.

Äskettäin Amanda kertoi talon asukkaille seurustelevansa suomalaisen räppärin Junon kanssa. Asiaa puitiinkin pian paljastuksen jälkeen mediassa, sillä kaunotar oli ilmoittanut statuksensa sinkuksi Big Brother -talon esittelysivuilla. Talossa hän kuitenkin kertoi seurustelevansa.

Tänään aamupäivällä Amanda ja Ben kiehnäsivät makuuhuoneessa ja makoilivat lähekkäin peiton alla. Parivaljakko näyttikin nauttivan läheisyyden tunteesta, sillä ulkopuolisen silmin heidän uskoisi olevan pariskunta.

Myös muut asukkaat ovat huomanneet toistensa seurassa viihtyneen parin läheiset välit. Tänään pihamaalla Amanda avautui Suville ja kertoi, ettei usko Junon olevan häntä vastassa talon ulkopuolella.

– En usko et se on mua enää vastassa. Toivoisin kyllä et se olis, Amanda sanoi Suville.

– No mut kyl mäki ulkopuolisena kattoisin, et sulla ja Benillä on jotain. Ja 24/7-palvelusta näkee kaiken, Suvi kertoi mielipiteensä.

– No onneks mä en kyl oo tehny mitään, Amanda muistutti.