Seksipaljastukset suututtivat Holly Madisonin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Playboy-lehdestä ja lehden perustajan Hugh Hefnerin entisenä tyttöystävänä tunnetuksi tullut Holly Madison on nykyisin yksi seuratuimpia Playmate-kaunottaria. Maaliskuussa Holly erosi miesystävästään Jack Marakatista ja on sittemmin nauttinut sinkkuelämästään.

Taannoin 85-vuotiaan Hefnerin ex-tyttöystävä Crystal Harris paljasti medialle yksityiskohtia parin seksielämästä. Miehen oli määrä avioitua 25-vuotiaan Harrisin kanssa, mutta morsian perui häät vain muutamaa päivää ennen suunniteltua avioitumista. Harris suututti paljastuksillaan muun muuassa Hefnerin entisen tyttöystävän Playboy-pimu Kendra Wilkinsonin.

Nyt silikonirintainen Madison puolestaan kertoi mielipiteensä Harrisin paljastuksista. Realitykaunottaren mielestä seksipaljastukset nimittäin olivat törkeitä ja ällöttäviä.

– Jos eroaa jonkun kanssa, niin kummankaan ei kannattaisi paljastaa intiimejä asioista toisesta. Se on törkeää ja epäkunnioittavaa, Madison kertoi amerikkalaiselle Star-lehdelle.

31-vuotias Holly Madison, alkuperäiseltä nimeltään Holly Cullen, on amerikkalainen malli ja televisiokasvo, joka tuli aikanaan tunnetuksi Playboy-moguli Hugh Hefnerin tyttöystävänä The Girls Next Door -realitysarjassa. Sittemmin hän on poseerannut Playboy-lehdessä ja esiintynyt alastomana esimerkiksi turkiksia vastustaneessa kampanjassa. Madison on nähty myös valkokankaalla elokuvissa The Last Broadcast, Scary Movie 4, The House Bunny ja The Telling. Madison kiinnitettiin toukokuussa Kelly Monacon tilalle Las Vegasin maineikkaaseen Peepshow-esitykseen.