Kate Winslet alastonkohtauksista: ”Viivyttely vain pahentaa asiaa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Titanic-elokuvassa läpimurtonsa tehnyt näyttelijä Kate Winslet on sittemmin tehnyt monia muitakin menestysrooleja, mutta parhaiten hänet tunnetaan juuri tuosta klassikkoroolistaan. Yksityiselämäänsä Kate on yrittänyt varjella liialta julkisuudelta.

Nyt Oscar-palkittu kaunotar kertoi vihaavansa alastonkohtauksia ja näyttelevänsä ne tahdonvoiman avulla. Hänen mielestään paljaan pinnan vilauttaminen kameroille on epäeettinen teko. Hän pitää nakukohtauksia myös todella outoina.

– Vihaan alastonkohtauksia! Näyttelen ne kuitenkin tahdonvoimalla. Menen vain kameran eteen ja sanon ”voi p****a, nyt tehdään tämä.” Viivyttely vain pahentaa asiaa, Winslet kertoi V-lehdelle.

35-vuotias kurvikas Winslet myönsi myös olevansa yleensä hermostunut aloittaessaan uutta projektia. Hän kertoi ettei halua näytellä ”liian helppoja” rooleja. Hän valitseekin vain sellaisia projekteja, mistä hän oppii jotain uutta. Näyttelijätär voitti parhaan naispääosan Oscar-palkinnon elokuvasta The Reader.

Brittiläinen Kate Winslet on ollut kaksi kertaa naimisissa. Hänellä on 11-vuotias Mia Honey -tytär ja kahdeksanvuotias poika Joe Alfie. 35-vuotiaan näyttelijäkaunottaren kuuluisimpia elokuvia ovat muun muuassa Titanic, The Holiday, Hamlet ja Tahraton Mieli.