Povipommi haukkui Cheryl Colen asuvalinnan – näin törkeältä näyttää itse

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Äskettäin glamour-malli ja realitytähti Katie Pricen kerrottiin laajentaneen imperiumiaan lanseeramalla nimeään kantavan lehden. Taannoin brittiläinen povipommi suututti autoihmiset maalaamalla ökyautonsa Bugatti Veyronin pinkiksi.

Nyt blondattu povipommi on jakanut muotivinkkejä uudessa Katie-lehdessään. Mauttomista asuistaan tunnettu povipommi meni kaiken lisäksi arvostelemaan X Factor -tuomari ja poptähti Cheryl Colen erästä asuvalintaa kovin sanoin.

– Koko asukokonaisuus on naurettava. En tiedä kuka on vastuussa tuosta hirvityksestä. Toivottavasti Cheryl haukkui vaatettajan pystyyn, sillä hän näytti asussa lihavammalta, Price kirjoitti lehdessään.

Kommenteille antaa hieman taustaa povipommin oma asuvalinta, jossa hän markkinoi tällä viikolla samaista aikakauslehteään.

Kuva: BANG Showbiz

Realitytähti haukkui myös Girls Aloud -yhtyeen jäsenen Nicola Robertsin asuvalintoja.

– Nicola ei vaan osaa. Hän yrittää pukeutua erityisesti, mutta hänellä ei riitä itseluottamusta siihen, Price jatkoi tilitystään.

Viime kuussa Katie Pricen uusi realityohjelma alkoi todellisella mahalaskulla, kun kauppakeskuksessa järjestetyssä koe-esiintymisessä oli varauduttu tuhansiin faneihin, mutta paikalle saapui vain kourallinen kiinnostuneita. Taannoin Katie Price romahti ensimmäisen avioeronsa myötä brittiäänestäjien mielestä Vuoden parhaasta äidistä Vuoden huonoimmaksi äidiksi.