Keira Knightley: ”Nainen voi rakastaa kahta miestä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Elokuvakaunotar Keira Knightley oli taannoin otsikoissa, kun hän paljasti uransa jatkon olleen kolme vuotta sitten vaakalaudalla harkitessaan vakavasti alalta vetäytymistä. Hänet kiinnitettiin Pirates of The Caribbean -elokuvasarjaan jo 17-vuotiaana.

Vuodenvaihteessa pitkäaikaisesta miesystävästään Rubert Friendistä eronnut kaunotar deittailee nykyään Klaxons-yhtyeen laulaja Jamie Rightonia. Nyt brittinäyttelijätär kertoi mielipiteitään rakkaudesta ja parisuhteesta Marie Claire -lehden haastattelussa.

– Mielestäni nainen voi rakastaa kahta miestä samaan aikaan. Siihen ei ole yhtä ainoaa selitystä, sillä se riippuu ihmisestä ja elämäntilanteesta. Mitä vain voi tapahtua, Keira pohdiskeli Marie Claire -lehdelle.

Kaunotar kertoi myös ettei voi sietää mustasukkaisuutta ja kertoi sen olevan täysin negatiivinen piirre. Hän kertoi muun muuassa ettei löydä kyseisestä luonteenpiirteestä mitään positiivista. Keira myönsi kuitenkin olleensa itsekin joskus mustasukkainen.

26-vuotiaan Keira Knightleyn uutisoitiin taannoin eronneen Rupert Friendin kanssa näyttelijättären uran luomien paineiden takia. Knightleyn isä vahvisti eron The Sun -lehdelle ja kertoi ettei Friend pitänyt huomiosta, jota hänen tyttärensä sai osakseen. Brittitähti on myös seurustellut irlantilaisen mallin Jamie Dornanin ja amerikkalaisen näyttelijä Del Synnottin kanssa.