Kuuma romanssi! Lady Gaga pokasi Vampyyripäiväkirjat-komistuksen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kertoi taannoin, ettei hän osaa enää erottaa oikeaa minäänsä lavapersoonastaan. Äskettäin laulajan kerrottiin julkaisevan itsestään valokuvakirjan, jossa nähdään myös intiimejä otoksia tähdestä.

Nyt 25-vuotiaan Lady Gagan kerrotaan seurustelevan Vampyyripäiväkirjat-hittisarjasta tutun Taylor Kinneyn kanssa. Ihmissusi Mason Lockwoodia sarjassa näytellyt komistus esiintyi äskettäin poptähden You and I -musiikkivideolla. Pariskunnan kerrottiin ihastuneensa toisiinsa videon kuvauksissa.

– Ensiksi oli vain pientä sutinaa, mutta nyt heidän suhteensa on todella intohimoisessa vaiheessa, lähde kertoi Radar Online -sivustolle.

Lähde kertoi kuuman parivaljakon kuherrelleen avoimesti viikonloppuna kalifornialaisessa rantakahvilassa.

– En aluksi tajunnut koko tilannetta. Katsoin vain jonkun kuuman pariskunnan pussailevan, mutta sitten tajusin naisen olevan Lady Gaga. Kaikki menivät sen jälkeen ihan sekaisin, silminnäkijä kertoi.

Taannoin poptähden kerrottiin käyttävän kaljuuntumista ehkäisevää lääkettä. 25-vuotias laulaja on kertonut hiuksiensa kärsineen niiden jatkuvasta värjäämisestä ja käsittelystä. Gagan kerrottiin huolestuneen ensimmäisen kerran hiustenlähdöstään hänen Monster Ball -kiertueellaan. Hän oli harjannut hiuksiaan takahuoneessa, kun ne yhtäkkiä alkoivat irtoamaan isoina suikaleina tähden päänahasta.