Lauren Conrad myy televisiosta tuttua kotiaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen televisiotähti Lauren Conrad tuli aikoinaan tunnetuksi suositusta The Hills -realitysarjasta, joka on sittemmin jo lopetettu. Sarja nosti kuitenkin viihdemaailmaan useita julkkistähtiä, joista Conrad on viime vuosina viettänyt hiljaiseloa.

Nyt 25-vuotias muotisuunnittelija myy The Hills -realitysarjasta tuttua Hollywoodin kotiaan. Yli kahden miljoonan arvoisessa espanjalaistyylisessä kartanossa on asunut myös realitysarjasta kuuluisuuteen singahtanut Audrina Patridge.

Hulppeassa lukaalissa on muun muuassa neljä makuuhuonetta, neljä kylpyammetta, puulattiat ja aamiaisbaari. Katso kuvat talosta tästä. Kartanossa on myös iso vierastalo, jossa The Hills -näyttelijä Patridge asui. Conrad osti talon taannoin 2,36 miljoonalla ja kauppaa sitä nyt 2,25 miljoonalla.

Lauren Conrad on tehnyt uraa muotisuunnittelijana. Lisäksi hän on vieraillut muissa televisiosarjoissa ja näytellyt itseään Epic Movie -elokuvassa. Hänet on palkittu useita kertoja Teen Choice Awards -palkinnolla parhaana naispuolisena realitytähtenä.