Maailman painavin nainen: ”Miehet pitävät minua seksin jumalattarena!” – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Guinness World Records -ennätyskirjan maailman painavimmaksi naiseksi nimetty Pauline Potter painaa 318 kiloa. Kaliforniassa asusteleva jättiläisnainen kertoi elämän olevan todella vaikeaa, sillä hän ei pysty esimerkiksi laittamaan sukkia jalkoihinsa.

Nyt 47-vuotias Potter kertoi miesten pitävän häntä seksin jumalattarena. Hän kertoi myös harrastavansa fantastista seksiä joka päivä, muttei pysty itse tekemään sen eteen mitään. Hän ei muun muuassa pysty kävelemään ja käyttää skootteria arkiaskareissaan. Katso kuvat tästä.

– Kaikki on vaikeaa pukeutumisesta kylpemiseen. En saa edes sukkia jalkaani, Potter kertoi Opposing Views -sivuston mukaan.

Valtavankokoinen nainen halusi myös varoittaa naisia lihomisesta. Hän kertoi myös katuvansa sitä, että hän päästi itsensä paisumaan yli 300-kiloiseksi. Potter kertoi ettei lihavana olemisessa ole mitään hauskaa.

Monet naiset yrittävät muun muuassa kilpailla voittaakseen Guinness World Records -ennätyksen maailman painavimpana naisena. Eräs 32-vuotias yli 300-kiloinen Susanne Eman yrittää lihottaa itsensä 550-kiloiseksi ennen 41-vuotissyntymäpäiviään.