Rocktähti: ”Käytimme miljoonia viinaan ja huumeisiin”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maineikkaan Rolling Stones -yhtyeen jäsen Ronnie Wood paljasti taannoin nolon mokan menneisyydestään. Rajusta alkoholi- ja huumeriippuvuudesta pitkään kärsinyt rokkari nimittäin kertoi luulleensa marenkia kokaiiniksi.

Nyt 64-vuotias muusikko kertoi brittiläisen artistin Damien Hirstin pelastaneen hänet päihdehelvetistään. Alkoholismista kärsinyt rokkari kertoi Hirstin kidnapanneen hänet ja lennättäneen hänet yksityiskoneella vieroitushoitoon.

– Olen tuhlannut miljoonia huumeisiin ja alkoholiin. Damien pelasti minut, sillä hän tunki minut pakettiauton takaosaan ja lennätti minut yksityiskoneella vieroitukseen, Wood kertoi Absolute Radio Classic Rock -ohjelmassa.

Rokkari kuitenkin kiitti Damienia elämänsä pelastamisesta. Hän kertoikin olevansa brittiartistille paljon velkaa. The Faces -yhtyeestä tuttu Mick Hucknall kertoi uskovansa rokkarin päässeen yli alkoholiongelmastaan. Hucknall kuitenkin kertoi huomaavansa Woodin kamppailevan ajatuksiensa kanssa muiden juodessa alkoholia hänen ympärillään.

1980-luvulla Wood käytti päivässä jopa 4.000 euron edestä rahaa huumeisiin. Hän on käynyt 30 vuoden uransa aikana seitsemän kertaa vieroitushoidoissa. Rokkari kertoi ajautuneensa joskus niin huonoon tilaan, että hän ryömi polvillaan maassa etsien crack-piipustaan mahdollisesti pudonneita murusia.