Turvamiehet teloivat lavalle nousseen fanin – katso video

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Urheiluotteluissa nähdään silloin tällöin tapauksia, joissa joku katsojista ryntää pelikentälle kesken ottelun. Yleensä tällaiset viuhahtajat saadaan kiinni varsin nopeasti, ja taannoin myös futistähti David Beckham kunnostautui ottamalla kiinni kentälle rynnänneen fanin.

Nyt samantyyppinen tempaus saatiin ikuistettua videolle räppäri Lil Waynen keikalla. Innokas fani nimittäin kiipesi esiintymislavalle ja lähti juoksemaan innokkaasti kädet levällään räppäriä kohti.

Huomionhakuisen fanin matka päättyi kuitenkin karusti, sillä turvamies taklasi tämän pois lavalta kovin ottein. Meininki onkin kuin amerikkalaisessa jalkapallo-ottelussa, sillä yleisö reagoi videolla fanin taklaukseen ulvoen ja tuulettaen.