BB-Siv Anita paljasti: ”BB-talossa kylvetään keittiössä alastomana”

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -taloon perjantaina saapunut BB-Siv Anita on tänään kertonut suomalaisille asukkaille norjalaisen BB-talon tapahtumista. Tukholmassa sijaitsevassa talossa asustaa esimerkiksi BB-David, joka on alituisesti alastomana.

David on ehtinyt jo ahdistella suomalaista vaihtoasukasta Janicaa, mutta hän on nakuillut toki myös jo ennen kuin BB-Janica saapui vierailulleen. Tänään Siv Anita kertoi kuinka David oli taannoin keksinyt uuden tavan peseytyä. Norjan talossakin tulee lämmintä vettä suihkusta vain harvakseltaan, mutta keittiössä lämmintä vettä saadaan koko ajan.

– David kylpee keittiössä alastomana, koska siellä tulee aina lämmintä vettä. Teillä ei ole täällä koko ajan kuumaa vettä keittiössä, mutta meillä on. David on aina alastomana, BB-Siv Anita kertoi.

Lisäksi suomalaiset asukkaat tiedustelivat miksi Siv Anita on ihastunut sikäläisessä talossa ja miksi hän kiintyy tietynlaisiin miehiin. BB-Ben innostui kuullessaan, että Norjan BB-talossa on tällä hetkellä ainoastaan blondeja. Matin mukaan Benin kädet alkoivat täristä, kun Siv Anita kertoi erään blondin olevan mallikaunotar.