Playboy-malli paljasti kantansa uskottomuuteen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Playboy-moguli Hugh Hefnerin ex-tyttöystävä Kendra Wilkinson nousi julkkikseksi poseerattuaan aikoinaan Playboy-lehdelle. Vaalea kaunotar tähditti sittemmin The Girl Next Door -realitysarjaa, joka kertoi Playboy-mogulin kolmesta tyttöystävästä.

Kendra Wilkinson on esiintynyt myös Akonin Smack That -kappaleen musiikkivideolla. Hän avioitui futistähti Hank Baskettin kanssa vuonna 2009 ja samana vuonna he saivat esikoisensa Hank Baskett IV:n. Nyt 26-vuotias kaunotar on kertonut mielipiteensä uskottomuudesta parisuhteessa. Playboy-pupu nimittäin kertoi, ettei voisi koskaan antaa pettämistä anteeksi.

– Jos miehen tunteet ovat muualla, suhde ei tule toimimaan. Jättäisin pettäjän heti, Kendra kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Kaunotar kertoi myös pitävänsä flirttailevien tekstiviestien lähettämistä pettämisenä. Julkkisneitokaisen mielestä seurustelukumppaninsa pettäminen on todella törkeää ja epäreilua. Kendra oli taannoin yksi 85-vuotiaan Hugh Hefnerin kolmesta tyttöystävästä.

Kendra Wilkinson oli viime keväänä kovasti otsikoissa teini-ikäisenä tekemänsä nakuvideon merkeissä. Ensin hän yritti viritellä videon ympärille suuren luokan kohua, mutta pian selvisi nolo totuus, että Kendra oli itse toteuttanut videon vuotamisen mainostempauksena. Kaunottaren Kendra-realitysarjan neljäs tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa 30. lokakuuta E!-televisiokanavalla.