Rajulla S&M-seksillä yllättävä sivuvaikutus

Ohhoh! · Stara.fi

Poptähti Rihanna kertoi taannoin olevansa keskimääräistä rajumman seksin ystävä, ja jopa hänen singlensä nimi S&M viittasi asiaan. Nyt maailmalta on kantautunut tietoja, joiden mukaan alan puuhastelulla on ollut yllättäviä seurauksia.

Saksassa on nimittäin tullut ilmi tapauksia, joissa sadomasokisia seksipalveluja tarjonneet prostituoidut ovat piikittäneet asiakkaisiinsa voimakasta kipulääkettä, jotta asiakkaat kestävät palvelun aiheuttamat tuskat.

Varsinaiset palvelusuoritukset ovatkin menneet ilmeisen hyvin, mutta sivuvaikutuksena asiakkaat ovat jääneet koukkuun kipulääkkeeseen, Worldcrunch uutisoi. Lehden mukaan eräs saksalaismies tuhlasi riippuvuutensa takia puolentoista vuoden aikana 70.000 euroa, joutui myymään autonsa ja lainaamaan rahaa ystäviltään. Seksuaaliset nautinnot ovat siis vaatineet veronsa.