Yllätyspari Hollywoodissa – supertähdet intiimillä illallisella

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Saksalaissyntyinen näyttelijätär Sandra Bullock voitti vuonna 2010 parhaan naispääosan Oscar-palkinnon elokuvasta Elämä pelissä. Samana vuonna hän voitti myös huonoimman naispääosan Razzie-palkinnon roolisuorituksestaan All About Steve -elokuvassa.

Hollywood-kaunottaren rakkauselämää on seurattu tiiviisti viihdelehdissä. Taannoin hänen väitettiin olleen kolmantena osapuolena tähtipari Ryan Reynoldsin ja Scarlett Johanssonin yllättävässä avioerossa. Sittemmin näyttelijättären on kerrottu olevan Reynoldsin kanssa vain hyviä ystäviä.

Nyt 47-vuotias kaunotar on kuvattu intiimeillä treffeillä näyttelijäkomistus Keanu Reevesin kanssa. Pariskunta bongattiin nimittäin illallisella Beverly Hillsissä. Contact Music -sivuston mukaan heidän kerrottiin lähteneen ravintolasta eri aikaan, jotta heistä ei olisi otettu yhteiskuvia. Bullock oli poistunut ruokapaikasta takaoven kautta. Reaves taas poistui etuovelta ja kurvasi Porschellaan nopeasti pois paikalta.

Sandra Anette Bullock asui Saksassa 12-vuotiaaksi asti ja hänellä on edelleen Saksan kansalaisuus. Hänen äitinsä on saksalainen oopperalaulaja ja laulunopettaja. Näyttelijätär harrasti lapsuudessaan balettia ja teki pieniä sivurooleja äitinsä ooppera-näytöksissä. Bullock nousi Hollywoodin tähtikaartiin vuonna 1994 läpimurtoroolillaan elokuvassa Speed. Sittemmin kaunotar on esiintynyt lukuisissa menestyselokuvissa kuten Oscar-palkitussa elokuvassa Crash.