Kimin erokohu paisuu – erosi nyt myös virtuaalisesti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Julkkiskaunotar Kim Kardashian ilmoitti vastikään eroavansa aviomiehestään vain 72 päivän avioliiton jälkeen. Tähden koripalloilijamies Kris Humphries yrittääkin nyt voittaa näyttävän vaimonsa takaisin keinolla millä hyvänsä. Myös pariskunnan vihkinyt pastori tarjosi apuaan julkkisparin avio-ongelmiin.

Nyt 31-vuotias Kim Kardashian näyttää pyyhkivän ex-miehensä pois elämästään. Realitytähti nimittäin ei enää seuraa NBA-komistusta Twitter-palvelussa. Kim on siis antanut miehelleen potkut myös virtuaalimaailmassa. Kaunottaren Twitter-blogia seuraa lähes 11 miljoonaa fania, mutta Kim puolestaan seuraa vain 152 kaverinsa päivityksiä.

Erosta murtunut Humphries on pysynyt julkisuudessa vaiti avio-ongelmistaan, kun Kim taas on analysoinut avioeroaan medialle. Pariskunnan väitettiin eronneen muun muuassa kaunottaren julkisuudenhimon takia. Kurvikas Kim kuitenkin tyrmäsi moiset huhut omilla kotisivuillaan.

– Menin naimisiin rakkaudesta. En voi uskoa, että joudun edes puolustamaan sitä. En olisi käyttänyt noin paljon aikaa johonkin vain televisio-ohjelman takia, Kim kirjoitti kotisivuillaan Contact Music -sivuston mukaan.

Kim Kardashianin ja Kris Humphriesin rakkaustarina on ikuistettu kameroille Rikkaat Kardashianit -realitysarjan merkeissä. Pariskunnan julkkisvieraiden värittämiä ökyhäitä katsoi yli kolme miljoonaa katsojaa. Eron syiksi on veikattu muun muuassa Kimin riippuvuutta julkisuuteen ja pariskunnan yksityisyyden puutetta. Kaunotar ei myöskään enää pidä kahden miljoonan dollarin arvoista 20,5 karaatin kihlasormusta.