Pippa Middleton rikastuu 1,5 miljoonalla dollarilla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Britannian kuninkaallisen Kate Middletonin pikkusisko Pippa Middleton on nykyään maailman seuratuimpia julkkiskaunottaria. Muun muuassa amerikkalainen näyttelijäuros Justin Timberlake myönsi äskettäin olevansa ihastunut Pippaan.

Seurapiirineitokainen tunnetaan loistavana juhlien järjestäjänä ja Pippa onkin suunnitellut useita juhlia työkseen. Nyt Pippalle on tarjottu huikeaa miljoonadiiliä. Julkkista pyydettiin nimittäin kirjoittamaan bilekirja, jossa hän kertoo vinkkejä onnistuineiden juhlien järjestämiseen.

Daily Beast -sivuston Tom Sykesin mukaan miljoonadiili voi vaikuttaa Pippan suosioon. Sykesin mielestä kaunottaren kannattaa harkita päätöstään pitkään, sillä viihdekirjan tekeminen kuninkaallisissa piireissä voi aiheuttaa närää ihmisten keskuudessa.

– Jos Pippa rahastaa suhteillaan eli kuninkaallisilla piireillään, se voi ärsyttää brittejä, Sykes kirjoitti Daily Beast -sivustolla.

Pippa Middleton tunnetaan aktiivisena urheilijana. Hänet kuvattiin huhtikuussa osallistumassa thriathlon-kilpailuun Woodstockissa. Radio- ja televisiotähti Ryan Seacrest nimesi Pippan taannoin maailman halutuimmaksi naistähdeksi, ja monet amerikkalaiset televisiokanavat ovat jo kosiskelleet Middletonia vieraaksi ohjelmiinsa. Kaunotar nähtiin äskettäin Suomen televisiossa, sillä Sub esitti 27. syyskuuta dokumentin Hulluna Pippaan.