Poikajoukko keksi: Näin ostat S-Marketista karkkia ilmaiseksi – katso video

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Suomi siirtyi vuonna 2002 markoista euroon, ja samalla tehtiin päätös jättää yhden sentin kolikot pois käteiskaupasta. Aikoinaan päätös tuotti jonkin verran päänvaivaa sekä kaupoille ja asiakkaille että pankeillekin. Samalla toisaalta Suomen eurosenttien arvo nousi odottamattoman korkeaksi.

Nyt pikkupojat ovat keksineet tavan, jolla he saavat aivan laillisesti ilmasia makeisia vähittäiskaupoista. Kauppojen ongelma on nimittäin senttien pyöristämisessä, jota pikkupojat käyttävät hyväkseen. Verkossa julkaistulla videolla nähdään kuinka pojat ostavat S-Marketista kahdella sentillä irtomakeisia, ja kassalla loppusummaksi tulee asianmukaisesti 0,00 euroa. Pojat lähtevät kaupasta kolmea ilmaista karkkia rikkaampana.