Poliisi vahvisti: Komediatähti ampui itsensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka amerikkalainen näyttelijä Wyatt Knight löydettiin menehtyneenä Mauilla, Hawaijilla. Tuolloin poliisit epäilivät 56-vuotiaan tähden kuolinsyyksi alustavasti itsemurhaa. Nyt nämä epäilyt ovat osoittautuneet oikeiksi.

Viranomaiset ovat nimittäin nyt ilmoittaneet, että näyttelijän kuolinsyynä oli ampumahaava päässä. Se oli tällä tietoa itse aiheutettu, eli toisin sanoen näyttelijä riisti henkensä ampumalla. Knight oli kärsinyt vuosikausia kovista kivuista, koska hän ei koskaan toipunut kokonaan 2000-luvun alussa ilmenneestä sairaudestaan.

1980-luvulla valtavan suosion saaneiden Porky’s : Kuuma nuoriso -elokuvien Tommy Turner -roolihahmona tunnetuksi tulleen Knightin ruumis löydettiin eristäytyneeltä alueelta viime viikon keskiviikkona. Hän oli asunut viime aikoina löytöpaikan lähistöllä. Asiasta uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan Knightille on tehty ruumiinavaus, mutta sen tuloksia ei ole vielä julkistettu.

Porky’s : Kuuma nuoriso -elokuvien lisäksi Wyatt Knight tähditti monia muitakin elokuvia ja televisiosarjoja. Hänet nähtiin esimerkiksi hittisarjassa M*A*S*H ja The Waltons sekä Star Trek : The Next Generation.