Aaveet harrastavat seksiä? Katso hämmentävä valokuva

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosikymmenten varrella valokuviin on aika ajoin päätynyt hahmoja, joiden olemassaololle ei ole keksitty uskottavia selityksiä. Monien niistä uskotaan olevan aaveita, jotka asuvat esimerkiksi entisissä kodeissaan. Nyt verkkoon on päätynyt uusi erikoinen valokuva.

Kyseinen valokuva on Euclidissä, Yhdysvaltojen Ohiossa asuvan Dianne Carlislen lapsenlapsen Kimoran ikuistama, ja siinä aaveet näyttävät harrastavan intiimiä kanssakäymistä lähetyssaarnaaja-asennossa. Carlisle on aiemminkin huomannut, että hänen asunnossaan on yliluonnollisia vieraita.

– Kuvassa nähdään kaksi aavetta harrastamassa seksiä minun olohuoneessani. Voitte nähdä, että he harrastavat siinä seksiä. Voitte nähdä naisen korkokengissään. En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa. Eikös aaveillakin ole tunteet? Dianne Carlisle ihmetteli The Sun -lehden mukaan.