Miranda Kerr yllätti täysin alastomana

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippumalli Miranda Kerr ja hänen näyttelijämiehensä Orlando Bloom saivat tammikuussa perheenlisäystä, kun heille syntyi esikoispoika. Maailmankuulun alusvaatebrändin yhtenä keulakuvana nähtävä Kerr palasi pian synnytyksen jälkeen töihin muun muuassa uimapuku- ja bikinimalliksi.

Kerr poseerasi äskettäin huiman arvokkaissa Fantasy Treasure -rintaliiveissä, joiden arvoksi kerrotaan peräti 2,5 miljoonaa dollaria. Nyt äitiyttä hehkuva kaunotar nähdään uusimmissa kuvissaan täysin alastomana. Australiaismalli nimittäin riisui kaikki vaatteensa Industrie-lehden rohkeissa kuvauksissa.

– Victoria’s Secret mainostaa tervettä vartalonkuvaa ja kurvikkuutta. Ihmisten pitäisi olla sinut vartalonsa kanssa, Kerr kertoi New York -lehdelle.

Australialainen Kerr alkoi seurustella näyttelijä Orlando Bloomin kanssa vuonna 2007. Pari avioitui intiimissä seremoniassa viime vuoden heinäkuussa. Mittavan mallinuran tehnyt Kerr palasi pian parin esikoisen syntymän jälkeen mallintöihinsä. Kaunotar on kertonut perhe-elämän olevan hänelle tärkeintä, sillä hän kokee mallina olemisen pelkkänä työnä.