Star Warsin Chewbacca tekee yllättävän paluun

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Elokuvaohjaaja George Lucasin luomat Tähtien sota -elokuvat ovat saavuttaneet kulttimaineen ja niiden pohjalta on tehty muun muuassa leluja, kirjoja ja videopelejä. Elokuvissa nähdään lukuisia fiktiivisiä avaruusolentoja ja hahmoja kuten Yoda, Darth Vader ja Chewbacca.

Nyt elokuvista tuttu Chewbacca-hahmo tulee tekemään yllättävän paluun. Karvainen olento nimittäin esiintyy pian Glee-hittisarjan jaksossa. Glee-televisiosarjassa Mike Changia näyttelevä Harry Shum Jr. paljasti, että Chewbacca tullaan näkemään Yhdysvalloissa sarjan joulujaksossa 13. joulukuuta.

– Chewbacca esiintyy Artie-roolihahmon unessa. Hahmon esiintyminen sarjassa oli todellinen yllätys kaikille, Shum Jr. kertoi AOL TV -sivustolle.

Näyttelijän mukaan kaikki sarjan tähdet halusivat ottaa kuvauksissa yhteiskuvia Chewbacca-hahmon kanssa. Kuoronjohtaja Will Schuesteria sarjassa esittävä Matthew Morrison kertoi, että sarjan tuottajat pyysivät luvan hahmon esiintymiseen itse George Michaelilta.

Glee-sarja on kriitikoiden ylistämä, mutta esimerkiksi vanhempien järjestö on suivaantunut jo useasti Fox-televisiokanavan menestysohjelmalle. Sarjan kolmannella tuotantokaudella esitettiin päätähtien välinen seksikohtaus, josta aiheutui kanavalle valtava palauteryöppy. Sarjan pomoja syytettiin törkeästä piittamattomuudesta, koska he esittivät televisiossa lukiolaisten seksisessioita.