Harry Styles pokasi 32-vuotiaan Caroline Flackin – fanit tyrmistyivät

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. Britannian X Factor -kilpailussa syntynyt bändi niittää parhaillaan menestystä myös Suomessa. Stara haastatteli One Direction -yhtyettä pari viikkoa sitten. Kuuntele haastattelu tästä.

Yksi yhtyeen laulajista on 17-vuotias Harry Styles, joka on noussut viime aikoina otsikoihin suhdekiemuroidensa takia. Hänet on nimittäin yhdistetty romanttisessa mielessä 32-vuotiaaseen X Factor -juontajaan Caroline Flackiin, johon hän tutustui ohjelman kuvauksissa. Nyt pariskunnan salasuhde on tullut julki, sillä Styles kuvattiin poistumassa kaunottaren kodista yökyläilyn jälkeen.

Styles ja Flack kuvattiin myös lokakuussa bileissä läheisissä tunnelmissa, sillä he muun muuassa suutelivat ja flirttailivat toisilleen. Parin suhdetta pidetään epäsoveliaana, sillä juontajan väitetään ostaneen alaikäiselle popparille muun muuassa viiniä. Myös teinipopparin äidin kerrotaan olevan huolissaan suhteesta.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköskeksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistaan marraskuussa.