Näyttelijätär suuteli Harry Potteria ja Robert Pattinsonia: ”Olin lopettaa urani”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosittujen Harry Potter -elokuvien saaga sai äskettäin näyttävän loppunsa, kun sarjan viimeinen elokuva Harry Potter ja Kuoleman varjelukset: osa 2 sai ensi-iltansa. Kriitikoiden ja fanien ylistämä viimeinen Potter-elokuva tuotti nopeasti yli miljardi dollaria.

Nyt noitatyttö Cho Changia Harry Potter -elokuvissa esittänyt Katie Leung kertoi harkinneensa taannoin uransa lopettamista. Edes huippurooli Daniel Radcliffen ja Robert Pattinsonin tyttöystävänä ei nimittäin vakuuttanut Leungia jatkamaan näyttelemistä. Kaunotar löysi kipinän näyttelemiseen vasta kaikkien Harry Potter -elokuvien julkaisemisen jälkeen.

– Harry Potter oli upea kokemus, mutta en ollut varma näyttelijänä. Epäröin taitojani, koska en tiennyt valittiinko minut rooliin taitojeni vai sopivuuteni takia, Leung kertoi Evening Standard -sivustolle.

Leung olikin lopettaa uran näyttelijänä viimeisimmän Harry Potter -elokuvan jälkeen. Tähti kävi kuitenkin intensiivisen esiintymiskurssin ja päätti jatkaa uraansa. Seuraavaksi Leung tulee näyttelemään helmikuussa Wild Swans -teatteriesityksessä Lontoossa.

Heat-lehti raportoi taannoin Daniel Radcliffen olevan tällä hetkellä Iso-Britannian rikkain alle 30-vuotias. Ykkössija lohkesi reilun 71 miljoonan dollarin turvin. Viimeinen kaksiosainen Potter-elokuva toi Radcliffelle lähes 39 miljoonaa dollaria. Kärkisijoille pääsivät myös Potter-elokuvien Emma Watson 32 miljoonalla ja Rupert Grint noin 30 miljoonalla dollarilla.