Aitoa kauhua Hollywoodin Sunset Boulevardilla – sala-ampuja kylvi paniikkia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-elokuvissa nähdään usein tapauksia, joissa sala-ampuja vaanii uhrejaan. Lähes poikkeuksetta ampujat saadaan kuitenkin kiinni tai hoidellaan kuoliaaksi tavalla tai toisella. Harvemmin elokuvamaailman pääkaupungissa kuitenkaan joudutaan tällaisiin tilanteisiin tosielämässä. Nyt niin on kuitenkin käynyt.

Eilen perjantaina poliisit saivat tiedon, että Hollywoodissa sala-ampuja ammuskeli umpimähkäisesti ohi kulkevia ihmisiä ja autoja. Vilkkaassa Sunset Boulevardin ja Vine Streetin risteyksessä autoilijoita vaaninut sala-ampuja ehti aiheuttaa yhden vakavan loukkaantumisen päähän osuneella luodilla, The Los Angeles Times uutisoi.

Poliisi onnistui lopettaman ammuskelun ampumalla asemiehen. Risteyksestä on vain kivenheitto turistien suosimille paikoille Hollywood Boulevardille ja Kiinalaiselle teatterille.