George Clooney hieroi lihapullia kenkiinsä – hämmentävä syy

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-tähti George Clooney on kasvattanut itselleen vuosien mittaan maineen kovana naistenmiehenä. Useita kaunottaria vierellään elämänsä aikana viihdyttänyt näyttelijä on julkisuudessa vannonut astumasta enää avioliittoon saati hankkimasta lapsia.

Clooney järkytti äskettäin fanejaan paljastamalla, että hän harkitsi taannoin itsemurhaa. Nyt 50-vuotias näyttelijä puhui julkisuudessa hieman iloisemmista asioista, sillä tähti kertoi hauskan tarinan koiransa adoptioprosessista. Clooney nimittäin myönsi käyttäneensä vilunkipeliä voidakseen adoptoida suloisen lemmikkinsä.

Näyttelijä ihastui taannoin eläinsuojelukodissa asuvaan Einstein-koiraan ja päätti, että haluaa suloisen karvaturrin omakseen. Eläinsuojelun työntekijät eivät kuitenkaan halunneet antaa koiraa adoptoitavaksi tähdelle, ennen kuin olivat varmoja siitä, että Einstein pitää Clooneysta. Tähti keksikin herkullisen vilpin, jotta koira varmasti pitäisi hänestä.

– Eläinsuojelun työntekijät toivat Einsteinin kotiini tutustumaan minuun ja katsomaan, tulenko toimeen koiran kanssa. Hieroin kenkiini lihapullia, jotta Einstein pitäisi minusta. Se onnistui, Clooney kertoi amerikkalaiselle Esquire-lehdelle.

Stacey Kieblerin kanssa seurusteleva Clooney kertoi rakastavansa koiraansa. Näyttelijä kertoi, että makoisan tutustumiskäynnin jälkeen Einstein-cockerspanieli seuraakin häntä nykyään joka paikkaan. Clooneyn mielestä hänellä on lemmikkikoiransa kanssa hyvä side.

George Clooney on tehnyt jo pitkän uran näyttelijänä. Suuren kansan tietoisuuteen Clooney nousi vuonna 1994 alkaneen suositun Teho-osasto -sarjan myötä. Viime vuodet näyttelijä on keskittynyt lähinnä elokuviin ja kunnostautunut näyttelemisen lisäksi myös ohjaajana. Näyttelijäkomistuksella on kerrottu olevan kiero huumorintaju, sillä hän tykkää tehdä kepposia kavereilleen. Näyttelijä Don Cheadle vitsaili Clooneyn olevan 11-vuotias kakara.