Stacy Keibler on kuuma pakkaus

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman halutuimpiin miehiin lukeutuva George Clooney tapailee nykyisin wrestling-kaunotar Stacy Keibleriä. Amerikkalaiskaunotar on nähty muun muuassa jenkkien Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa sekä How I Met Your Mother -komediasarjassa. Stacy tunnetaan myös mallin urastaan.

Stacy julkaisi äskettäin Twitter-blogissaan itsestään bikinikuvan, jossa hän nautiskeli auringosta lemmikkikoiransa kanssa. Nyt 32-vuotias neitokainen kuvattiin lemmenlomalla Meksikossa Clooneyn kanssa. Paparazzit kiinnittivät erityisesti huomiota rantavaatteisiin pukeutuneeseen Stacyyn ja saivatkin ikuistettua näyttävän kuvasarjan kaunottaren pitkistä sääristä. Katso kuvat tästä.

Stacy Keibler tuli tunnetuksi wrestling-ammattilaisena, mutta hän on jättänyt ammattilaisuran jo taakseen. Sittemmin hän on kaunistuttanut raamikkaalla vartalollaan Tanssii tähtien kanssa -realityohjelmaa ja useita muita televisiosarjoja. Mallina Stacy Keibler on poseerannut muiden muassa Maxim ja Stuff -lehtien sivuilla. Keibler on saanut pitkien jalkojensa ansiosta lempinimen “Viettelyksen joukkotuhoase”.