Maksukanavat näkyvät ilmaiseksi antennitalouksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina Suomessa on järjestetty useita Cable Open -tapahtumia, joissa kaapelitalouksissa on saatu katsella maksukanavia ilmaiseksi viikonlopun ajan. PlusTV tarjoaa parhaillaan suomalaisille antennitalouksille joululahjana ilmaiset maksukanavat.

PlusTV:n joulutempauksessa viisitoista maksukanavaa on vapaasti katsottavissa 24. joulukuuta kello 00.01 alkaen aina tapaninpäivän päättymiseen 26. joulukuuta kello 24.00 saakka.

Ilmaiseksi näkyvät kanavat ovat Digiviihde, Discovery Channel, Eurosport, MTV3 Fakta, MTV3 Juniori, MTV3 Leffa, MTV3 MAX, Music, Nelonen Kino, Nelonen Maailma, Nelonen Perhe, Nelonen Pro 1, Nelonen Pro 2, Nickelodeon ja URHOtv. Kanavat saa näkyviin automaattisen kanavahaun avulla. Tarkemmat ohjeet löytyvät PlusTV:n www-sivuilta osoitteesta PlusTV.fi/lahja.