Miljoonien miesten päiväuni kuumissa lomakuvissa – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Israelilainen huippumalli Bar Refaeli aloitti malliuransa jo kahdeksan kuukauden ikäisenä. Kaunotar joutui keskeyttämään nuorena uransa, koska hän käytti pitkään hammasrautoja. 15-vuotiaana Refaeli kuitenkin palasi mallintöihin Irene Marie Models -mallitoimistoon.

Äskettäin 26-vuotias Bar poseerasi GQ-lehdelle upeissa mallikuvissa. Nyt Brasiliassa lomaileva huippumalli julkaisi Twitter-blogissaan lomakuviaan. Eräässä kuvassa näyttävä kaunotar siemailee hedelmäjuomaa mustissa bikineissä.Kuva: Twitter

Bar Refaeli nousi kansainväliseen tähteyteen vuonna 2009 poseerattuaan Sports Illustrated -lehden kansikuvassa. Hänet tunnetaan mallinuransa lisäksi myös näyttelijä Leonardo DiCaprion ex-tyttöystävänä. Tänä vuonna huippumalli esiintyi Saksan huippumalli haussa -televisio-ohjelmassa vierailevana tuomarina.Kuva: Twitter