Hugh Hefnerillä tiukka yläikäraja seksiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Playboy-lehden perustaja ja omistaja Hugh Hefner erosi taannoin nuoresta kihlatustaan Crystal Harrisista. Miehen oli määrä avioitua 25-vuotiaan blondin kanssa, mutta morsian perui häät vain muutamaa päivää ennen suunniteltua avioitumista.

Hugh Hefner tunnetaan kovana naistenmiehenä, joten mies ei elänyt eronsa jälkeen pitkään sinkkuna. Nyt 85-vuotias Playboy-moguli paljasti tiukan yläikärajansa seksiin. Hefner ei ole nimittäin koskaan harrastanut seksiä yli 50-vuotiaan naisen kanssa.

– Vanhin sänkykumppanini oli nelikymppisissään ja vanhin seurustelukumppanini noin 30-vuotias, Hefner kertoi Britannian OK!-lehdelle.

Nykyään Hefner seurustelee 24-vuotiaan Anna Sophia Berglundin ja 28-vuotiaan Shera Bechardin kanssa. Playboy-luoja kertoi seurustelevansa molempien kanssa, koska pitää heitä todella erityisinä. Neitokaisten mielestä iällä ei ole mitään merkitystä heidän parisuhteessaan.

Hugh Hefner kertoi aiemmin tänä vuonna kihlauksesta Twitter-blogissaan ja paljasti Crystalin purskahtaneen itkuun kosinnan kuullessaan. Myöhemmin Hefner vielä vahvisti, että hänen antamansa sormus oli nimenomaan kihlasormus. Pariskunnalla oli ikäeroa huimat 60 vuotta, joten väite Hollywoodin epäsuhtaisimmasta pariskunnasta ei ollut aivan tuulesta temmattu. Avioliitto olisi ollut lehtimogulille kolmas.