Joulupukki tunaroi – ökyauto romuksi risteyksessä! Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulupukki pääsi viimein eilen aloittamaan lähes vuoden kestävän vapaansa, kun viimeisetkin lahjat jaettiin Yhdysvalloissa vasta joulupäivänä. Vapaalle vaihtaminen ei kuitenkaan sujunut aivan odotetusti, sillä tuloksena oli heti romua.

Amerikkalaisen autoaiheisen verkkojulkaisun sivuilla nähdään kuinka Joulupukki oli kaasuttelemassa New Yorkissa Porsche 911 -urheiluautollaan, kun menetti yllättäen autonsa hallinnan risteyksessä. Tunaroinnin tuloksena Porsche törmäsi suurella nopeudella valotolppaan. Katso kuva tästä.

Silminnäkijät mahtoivat olla ihmeissään, kun kolariautosta kömpi yllättäen ulos joulupukiksi pukeutunut komistus. Liukkaalla kelillä ei tainnyt olla osuutta asiaan, sillä tie näyttää kuivalta.