Gwyneth Paltrow itkee syödessään pannukakkuja

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijätär Gwyneth Paltrow on viime vuodet keskittynyt lähinnä perhe-elämään. Brittiläisen Coldplay-yhtyeen keulahahmon Chris Martinin kanssa naimisissa oleva kaunotar ei ole kuitenkaan antanut ulkomuotonsa repsahtaa, sillä näyttelijätär on nykyään hoikka ja lihaksikas.

Gwyneth Paltrow juhlisti tänä vuonna 39-vuotissyntymäpäiväjuhliaan. Nyt perhe-elämää ja avio-onnea huokuva näyttelijätär paljasti välttelevänsä pannukakkujen syömistä. Paltrow ei nimittäin pysty syömään niitä itkemättä, koska ne tuovat hänen mieleensä isänsä Bruce Paltrow’n.

– Pannukakkujen syöminen on vaikeaa, koska odotan aina isäni tupsahtavan keittiööni, kun syön niitä. Teen harvoin pannukakkuja, sillä itken joka kerta, Paltrow kertoi Metro-lehdelle.

Näyttelijättärellä on seitsemänvuotias Apple-tytär ja viisivuotias poika Moses rokkarimiehensä kanssa. Paltrow kertoi pitävänsä itseään perinteisenä kotiäitinä, joka huolehtii kodin siisteydestä ja lastensa hyvinvoinnista. Hänen mielestään jokaisella vaimolla on oikeus pysyä kotiäitinä tai tehdä töitä tukeakseen perhettään.

Ulkonäkönsä eteen paljon töitä tekevä näyttelijätär on kertonut noudattavansa tiukkoja dieettejä pysyäkseen hoikkana. Yksi tähden käyttämistä äärimmäisistä dieeteistä koostuu ainoastaan vaahterasiirappia, cayennepippuria, sitruunamehua ja vettä sisältävästä juomasta. Tähti on lisäksi kertonut syövänsä vain yhden aterian päivässä.