Nainen synnytti joulukuusen juurelle – oli pakkaamassa lahjoja

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Joululahjojen jakaminen alkaa olla jo vain muisto viime joulusta, mutta monet saaduista lahjoista olivat sen sijaan ikimuistoisia. Ehkäpä suurimman joululahjan sai kuitenkin australialainen perheenäiti, joka synnytti joulukuusen juurella lahjoja pakatessaan.

Tasmanian saarella Gagebrookissa asuva raskaana oleva nainen oli juuri pakkaamassa perheensä joululahjoja jouluaaton vastaisena yönä, kun hänen synnytyksensä käynnistyi vauhdikkaasti. Nainen ei ehtinyt lähteä sairaalaan saakka synnyttämään, joten tyttövauva jouduttiin saattamaan maailmaan saman tien perheen kotona.

Perhe saikin ikimuistoisen joululahjan, kun lapsi syntyi kirjaimellisesti joulukuusen juurella. Ensihoitajat ehtivät ambulanssilla ajoissa paikalla. Asiasta kertoneen the Tasmanian Servicen mukaan ensihoitajilla olisi ollut poronsarvet päässään, mutta asiaa ei ole kyetty varmistamaan.