Idol-voittaja myönsi: ”Vihaan ensimmäistä singleäni”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen poplaulaja ja näyttelijä Will Young nousi tähdeksi vuonna 2002 Pop Idol -ohjelman myötä. Sittemmin Young on luonut menestyneen musiikkiuran, sillä hänet äänestettiin vuonna 2006 Britannian suosituimmaksi artistiksi. Young ohitti äänestyksessä esimerkiksi Spice Girls -yhtyeen.

Nyt 32-vuotias Will Young paljasti syyn siihen, miksi ei laula Anything Is Possible -esikoissingleään keikoillaan. Poplaulaja nimittäin inhoaa sitä. Young julkaisi debyyttisinglensä pian Pop Idol -kilpailun voittonsa jälkeen.

– En ole koskaan esittänyt Anything is Possible -kappaletta livenä. Vihaan sitä niin paljon, Young kertoi BANG Showbiz -sivustolle.

Poplaulaja kertoi myös, ettei pidä myöskään Evergreen-kappaleestaan. Tähden mielestä hänen ensimmäiset kappaleensa ovat nimittäin shokeeravia. Young kertoi myös pitävänsä kappaleista tehtyjä musiikkivideoita kammottavina ja outoina.

Will Young paljasti medialle pian Pop Idol -voittonsa jälkeen olevansa homoseksuaali. 32-vuotias laulajatähti paljasti äskettäin kärsivänsä vakavasta masennuksesta ja käyvänsä vakituisesti terapiassa. Young saa esimerkiksi yllättäviä raivokohtauksia. Mies vertasi elämäänsä risteilyaluksen ohjaamiseen ja kertoi ylireagoivansa pienimpiinkin muutoksiin aluksensa kurssissa.