Kendra Wilkinson myönsi: ”Seksi ei ole tärkeintä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hugh Hefnerin ex-tyttöystävä Kendra Wilkinson nousi aikoinaan julkkikseksi poseerattuaan nakuna Playboy-lehdelle. Vaalea kaunotar tähditti sittemmin The Girl Next Door -realitysarjaa, joka kertoi Playboy-mogulin kolmesta tyttöystävästä.

Kendra on puhunut julkisuudessa avoimesti seksielämästään. Taannoin hän paljasti muhinoivansa aviomiehensä Hank Baskettin kanssa myös julkisilla paikoilla. Nyt 26-vuotias kaunotar kuitenkin kertoi, ettei seksi ole hänen parisuhteessaan tärkein asia. Hänen mielestään parisuhteen tärkein asia on nimittäin kumppanin tukeminen ja ymmärtäminen.

– Seksi ei ole kaikkein tärkein asia parisuhteessa. Mielestäni yhteisymmärrys ja kommunikaatio on tärkeintä, Kendra kertoi E! Online -julkaisulle.

Kendra paljasti äskettäin pitävänsä ”seikkailunhaluisesta” seksistä. Futistähden vaimo nimittäin haluaa muhinoida miehensä kanssa spontaanisti esimerkiksi kesken automatkan. Kaunotar on myös kertonut harrastaneensa kerran aviomiehensä kanssa seksiä vesiskootterin päällä.

Kendra Wilkinson oli viime keväänä kovasti otsikoissa teini-ikäisenä tekemänsä nakuvideon merkeissä. Ensin hän yritti viritellä videon ympärille suuren luokan kohua, mutta pian selvisi nolo totuus, että Kendra oli itse toteuttanut videon vuotamisen mainostempauksena. Kaunottaren oma Kendra-realitysarjan neljäs tuotantokausi alkoi viime vuoden lokakuussa E!-televisiokanavalla.