Simon Cowell maksoi 15 500 euroa strippareille – pelkästä juttelusta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippusuosittu televisiotähti ja X Factor -formaatin luoja Simon Cowell on päätynyt viime aikoina viihdeotsikoihin muun muuassa parisuhteensa päättymisen vuoksi. Upporikas Cowell kertoi äskettäin lanseeravansa DJ-kilpailun, jossa hän etsii maailman parhainta tiskijukkaa.

Nyt sanavalmis musiikkimoguli on vieraillut lontoolaisella strippiklubilla ja maksanut tanssitytöille päätähuimaavan summan pelkistä juttutuokioista. Mirror-sivuston  mukaan Cowell herätti heti huomiota saapuessaan Stringfellow’s-klubille.

– Heti kun Simon saapui klubille naiset ympäröivät hänet. Tytöt suorastaan jonottivat hänen luokseen tanssiakseen hänelle, lähde kertoo Mirror-lehdelle.

Huolimatta tarjousten määrästä mies kieltäytyi sylitanssista, mutta maksoi sen sijaan naisille yli 15.500 euroa pelkistä juttutuokioista. Äskettäin kihlatustaan Mezhgan Hussainysta eronnut mies vietti aikaa klubin vip-puolella. Silminnäkijöiden mukaan Cowellilla oli iso hymy naamallaan ja tämä näytti nauttivan sinkkuelämästään.

Simon Cowell kertoi viime vuonna lahjoittavansa ex-tyttöystävilleen miljoonia eron jälkeen. Hän nimittäin kertoi hyväsydämisesti haluavansa entisten siippojensa selviytyvän jatkossakin arjesta rahallisesti. Cowellin entiset tyttöystävät eivät olekaan koskaan haukkuneet Cowellia huonoksi poikaystäväksi julkisuudessa. Televisiotähden tiedetään saavan noin 75 miljoonaa dollaria yhdestä X Factor -tuotantokaudesta.

Uusimmat