Alligaattori ilmestyi hotellin aulaan – turistit järkyttyivät

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla kerrotaan usein erilaisia tarinoita ihmisen ja luonnon kohtaamisista. Esimerkiksi uutisoimme äskettäin eräästä amerikkalaisesta miehestä, joka koki järkyttävän yllätyksen keskellä yötä. Mies nimittäin löysi jääkaapiltaan yli 200-kiloisen nälkäisen karhun, joka ahmi kaapin sisältöä.

Nyt Yhdysvaltojen New Orleansissa sijaitsevan motellin asiakkaiden uutisoitiin järkyttyneen eräästä vaarallisesta tunkeilijasta. Baton-Rouge-motellin aulaan nimittäin ilmestyi nimittäin yllättäen lähes kaksimetrinen alligaattori, joka vaikutti hyvin ärtyneeltä.

– Alligaattori tuli hotelliin etuovesta ja hengaili aulassa. Jos se olisi ollut yli kolmemetrinen, niin asiat voisivat olla toisin, motellin asiakas kertoi Reuters-uutistoimiston mukaan.

Motellin asiakkaiden mukaan alligaattori ei yrittänyt päästä pois aulasta, sillä se vain loikoili ja liikuskeli ympäriinsä motellin tiloissa. Eräs mississippiläinen turisti yritti sitoa eläimen liikuntakyvyttömäksi, jolloin alligaattori puraisi miestä käsivarteen. Viranomaiset saivat lopulta alligaattorin kiinni ja vapauttivat sen takaisin luontoon läheisellä kanaalilla.