LEGO-insinööri kutsuttiin hätiin – tässä tulos

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Moni on varmasti joskus joutunut tekemään kotiympäristössään käytännöllisiä ratkaisuja esimerkiksi kodinkoneiden sijoittelussa arjen helpottamiseksi. Nyt verkossa on julkaistu kuvakooste hauskimmista teknisistä rakennusratkaisuista, joiden suunnittelijat ovat käyttäneet maalaisjärkeä.

Kuvakoosteessa nähdään muun muuassa rakennuksen rapautunutta rappausta, jota LEGO-insinööri on kutsuttu korjaamaan. Lisäksi kuvattuna on suuri aita, jonka keskelle on rakennettu aukko mutkalla olevaa puuta varten. Eräässä toisessa kuvassa taas nähdään, kuinka puu on sattunut valkoisen rakennuksen tielle. Valtavaa puuta ei ole kuitenkaan kaadettu, vaan se on yhdistetty fiksusti talon seinään. Katso kuvasarja tästä.Kuva: Oddee

Hauskimpien rakennusratkaisujen joukosta löytyy myös aiemmin Starassakin nähty otos, jossa wc-tilan suunnittelu on jäänyt hieman heikoksi. Harmaa ovi ei nimittäin mahdu aukeamaan kunnolla pöntön sijainnin takia. Ongelmaan on kuitenkin keksitty ratkaisu, sillä oveen on sahattu pöntön kokoinen reikä.