Playboy-moguli biletti poikabändin kanssa: ”Pelasin pupujen kanssa…”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen The Wanted -poikabändi on noussut parin vuoden aikana kotimaassaan supersuosituksi, mutta Glad You Came -hittikappaleen myötä yhtyeen suosio on levinnyt maailmalle. Miljoonien teinityttöjen ihailema yhtye on kiertänyt viime aikoina muun muuassa Yhdysvaltoja.

Poikabändiläisten mukaan yhtyeen naisfanit ovat jopa niin innokkaita, että he heittävät rintaliivejään laulajien päälle. Nyt nuorukaiset ovat päässeet nauttimaan lyhyestä keikkatauosta kuuluisassa Playboy-kartanossa. 86-vuotias Hugh Hefner nimittäin kutsui The Wanted -bändin kartanoonsa grillijuhlien merkeissä.

– Brittiläinen The Wanted grillasi uima-altaalla ja minä pelasin tyttöjen kanssa dominoa. Otimme myös yhteiskuvia. Hauska ilta, Hugh Hefner kirjoitti Twitter-blogissaan.

The Wanted -yhtyeen jäseniä ovat Max George, Siva Kaneswaran, Jay McGuiness, Tom Parker ja Nathan Sykes. Heidän debyyttisinglensä All Time Low julkastiiin vuonna 2010 ja se viihtyi hittilistojen ykkösenä viikon verran. Poikabändi on julkaissut kaksi studioalbumia, The Wanted ja Battleground. Äskettäin The Wanted -yhtye opetti David Beckhamin Brooklyn-poikaa soittamaan kitaralla.