Räppäri kuoli 16 vuotta sitten – lähtee NYT kiertueelle

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisoimme aiemmin tällä viikolla Coachella-musiikkifestivaaleista, joissa nähtiin edesmennyt räppäri Tupac Shakur. Hän nimittäin esiintyi yhdessä yhä elävän ystävänsä Snoop Doggin kanssa hologrammin välityksellä. Useat eturivin supertähdet ovat kehuneet julkisuudessa hologrammi-esitystä.

Nyt edesmenneen artistin uutisoitiin lähtevän kiertueelle räppäriystäviensä Snoop Doggin ja Dr. Dren kanssa. 16 vuotta sitten traagisesti ampumavälikohtauksessa menehtynyt Tupac nimittäin esiintyy tulevissa konserteissa hologrammin välityksellä. Lavasuunnittelija Ed Ulbrichin mukaan kiertue ”tulee olemaan vasta alkua”.

– Tämä on vasta alkua. Illuusio tulee jatkumaan. Meillä on massiivinen visio tulevasta, Ed Ulbrich vihjaili tulevasti kiertueesta Contact Music -sivuston mukaan.

Viime vuonna räppärilegenda Tupac Shakurin seksivideo löydettiin arkistojen kätköistä. Viiden minuutin pituisessa videomateriaalissa nähdään kuinka tuntematon nainen antaa kohutulle artistille suuseksiä kotibileissä. Video oli kuvattu vuonna 1991. Tupac nähdään videolla myös pitelemässä toisessa kädessään juomaa ja toisessa oletettavasti marihuana-sätkää. Hän keskustelee samalla Digital Underground -yhtyeen räppäri Money B:n kanssa.