Teinipoppareille YLÄIKÄRAJA deittaamiseen: ”Ei yli 24-vuotiaiden kanssa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. Britannian X Factor -kilpailussa syntynyt bändi niittää parhaillaan menestystä myös Suomessa. Yhtyeen 18-vuotias Harry Styles erosi aiemmin tänä vuonna 32-vuotiaasta tyttöystävästään Caroline Flackista.

Nyt teinipopparien uutisoitiin asettaneen ikärajan deittaamiselle. Poikabändiläiset eivät nimittäin aio seurustella yli 24-vuotiaiden naisten kanssa. Heidän mielestään vanhempien naisten kanssa ehtii seurustelemaan tulevaisuudessa.

– Olemme nuoria miehiä, joten meillä on tulevaisuudessa aikaa seurustella vanhempien naisten kanssa, Louis Tomlinson kertoi The Daily Mirror -lehden mukaan.

Louis Tomlinson ja hänen bänditoverinsa Liam Payne ovat ainoat yhtyeen jäsenet, jotka seurustelevat. Poptähtien mukaan he eivät anna kuuluisuutensa vaikuttaa heidän seurustelusuhteisiinsa. Äskettäin yhtyeen ympärillä velloi huhuja, joiden mukaan nuorukaisilta oli kielletty seksin harrastaminen heidän Yhdysvaltojen kiertueensa aikana.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.