Supertähtien koulukuvat julki – tunnistatko sinä heidät?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Verkossa julkaistaan aika ajoin eturivin julkkistähtien nuoruuskuvia, jotka eivät välttämättä ole kovin imartelevia. Esimerkiksi maailman seksikkäimmäksi naiseksikin äänestetty Rosie Huntington-Whiteley on kertonut olleensa 15-vuotiaana kuin Ruma Betty.

Nyt verkossa on julkaistu kuvasarja, johon on kerätty arkistojen kätköistä julkkistähtien vanhoja koulukuvia. Kuvasarjassa nähdään muun muuassa kantrilaulaja Taylor Swift, joka näyttää koulukuvassa täysin tavalliselta koulutytöltä letteineen. Katso kuvat tästä.

Kuvissa nähdään myös Disney-kaunottarien Selena Gomezin ja Vanessa Hudgensin mustavalkoiset koulukuvat. Frendit-tähti Jennifer Aniston näyttää nuoruuskuvassaan hömssyiseltä, kun nykyään hänet tunnetaan näyttävänä kaunottarena. Kuvissa nähdään myös muun muuassa Kim Kardashian, Justin Bieber, Taylor Lautner, Tina Fey ja Mariah Carey.