Oma autopaikka New Yorkista? Hintalappu 1 000 000 dollaria

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa pysäköinnin hinta hirvittää monia erityisesti suurempien kaupunkien keskustoissa. Eräs ratkaisu voisi olla oman autopaikan ostaminen esimerkiksi sijoitusmielessä. Esimerkiksi New Yorkissa tällainen sijoitus on tainnut tuottaa hyvinkin runsaasti.

Nyt New Yorkin Greenwich Villagessa on nimittäin myynnissä piskuinen autopaikka, jonka hintalappu on kuitenkin aivan muuta kuin piskuinen. Pyyntihinta on nimittäin peräti miljoona dollaria. Autopaikka maksaa siis kuusi kertaa enemmän kuin keskiverto amerikkalainen omakotitalo, The New York Post uutisoi. Samassa talossa myynnissä oleva kallein asunto maksaa 38,8 miljoonaa dollaria.

Lehti laski kuitenkin samalla kuinka monta parkkisakkoa samalla hinnalla voisi New Yorkin ytimessä saada. Vastaus on yksi parkkisakko päivässä 24 vuoden ajan. Parkkisakot eivät tosin nosta hintaansa toisin kuin autotalli mahdollisesti.