Popkaunotar poikaystävästään: ”Hän pilaa luovuuteni”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Pitkän tauon jälkeen listoille taannoin takaisin noussut laulajatähti Kelly Clarkson tuli tunnetuksi ensimmäisen American Idol -kilpailun voittajana. Poptähden rakkauselämää on spekuloitu viihdelehdissä jo vuosien ajan, sillä Clarksonin on väitetty muun muuassa olevan lesbo.

29-vuotias poptähti kiisti kuitenkin lesboepäilyt Staran haastattelussa. Kelly seurustelee nykyisin kollegansa poikapuolen Brandon Blackstockin kanssa. Nyt laulaja on avautunut parisuhteestaan, eikä hänellä ole bisnesmiehenä työskentelevästä Blackstockista pelkkää hyvää sanottavaa. Mies nimittäin tekee tähden liiankin onnelliseksi, eikä hänen työstään tule enää mitään.

– Hän pilaa luovuuteni. Yritän kirjoittaa syvällisiä sanoituksia, ja ainoa mitä saan itsestäni ulos on perhosia ja sateenkaaria, kertoo Kelly Clarkson Breaking News -sivustolle.

Viisi studioalbumia julkaissut Kelly Clarkson avautui viime vuonna taannoisesta hermoromahduksestaan. Hän kertoi työskennelleensä vuorokauden ympäri neljän vuoden ajan, joka johti lopulta hermoromahdukseen. Poptähti pitikin pitkän tauon intensiivisestä työnteostaan pitääkseen itsestään huolta. Tähti kertoikin nykyään keskittyvänsä enemmän hyvinvointiinsa, vaikka hän rakastaakin työntekoa.