Räppärien konsertissa historiallinen encore – uutuuskappale 11 kertaa putkeen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Poptähti Beyonce ja räppäri Jay-Z saivat vastikään esikoisensa keisarinleikkauksella Lenox Hill -sairaalassa New Yorkissa. Blue Ivy Carter -nimen saaneen tyttövauvan isä Jay-Z keikkailee tällä hetkellä Euroopassa Kanye Westin kanssa Watch The Throne -kiertueella. Nyt duo on rikkonut ennätyksiä Pariisissa.

Ranskan pääkaupungissa esiintyneet muusikot vetivät keikallaan N****’s in Paris -uutuuskappaleensa encorena huimat 11 kertaa putkeen, Daily Mail -lehti kertoo. Innokkaan yleisön joukosta löytyivät esityksen aikana muun muassa Hollywood-näyttelijä Adam Brody, Jay-Z:n vaimo Beyonce, näyttelijätär Gwyneth Paltrow sekä Spike Lee. Elokuvatuottajanakin tunnettu Lee kirjoitti myöhemmin Twitter-mikroblogiinsa huimasta encore-esityksestä.

– Ennätys meni tänään rikki. 11 encorea N****’s In Parisista – PARIISISSA, Lee hehkutti keikkaa Twitterissä.

Jay-Z julkaisi taannoin tyttärensä syntymän jälkeen Glory-kappaleen, jossa kuullaan Blue Ivy -vauvan itkua. Supertähtien Blue Ivy -tyttärestä tuli täten kaikkien aikojen nuorin henkilö, joka on noussut hittilistalle. Räppärin ja tämän esikoisen “duetto” oli nimittäin äskettäin sijalla 78 Billboardin r&b/hip-hop-hittilistalla. Räppäri julkaisi koskettavan Glory-kappaleensa vain 48 tuntia tyttärensä syntymän jälkeen.