JVG suoraan listaykköseksi – Kran Turismosta kesähitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

30. toukokuuta julkaistu JVG-parivaljakin kakkosalbumi jvg.fi on nyt noussut suoraan julkaisuviikollaan virallisen albumilistan ykköseksi. Rumban erikoiskauppojen myyntiä mittaavalla albumilistalla levy päätyi niin ikään korkeimmalle sijalle.

Levyltä noussut hittisingle Kran Turismo feat. Raappana on singlelistalla ykkönen ja Youtubessa kappaletta on kuunneltu jo yli miljoona kertaa. Spotifyssa Kran Turismo on Suomen kuunnelluin kappale. Listaykkösen levyarvostelun voi lukea Starasta tästä linkistä.

Debyyttialbuminsa Mustaa kultaa julkaisusta saakka hurjasta suosiosta nauttinut rap-kaksikko Jare ja VilleGalle kiertävät kesällä festareita ja levyjulkkareita juhlitaan Helsingin Tavastialla 30. kesäkuuta jossa alkuillasta on alaikäisille suunnattu ikärajaton keikka ja loppuillasta klubikeikka täysi-ikäisille.