Jenny McCarthy Playboy-lehdessä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositun Hollywood-näyttelijän Jim Carreyn ex-vaimona tunnettu Jenny McCarthy on yksi suosituimmista Playboy-malleista. Hän oli Playboyn vuoden 1994 Playmate of the Year. Vaalea kaunotar on pysynyt julkisuudessa rohkeiden asuvalintojensa ja bikinikuviensa merkeissä.

Nyt 39-vuotias Jenny McCarthy nähdään Playboy-lehden tuoreimman numeron kansikuvassa. Blondi kertoi aiemmin tänä vuonna riisuvansa jälleen lehdelle, koska hän haluaa näyttää kaikille, että vanhemmatkin naiset ovat seksikkäitä. Tulos onkin näyttävä, sillä kaunottaren vartalo on huippukunnossa.

Playboy-pupu poseerasi ensimmäisen kerran Playboy-lehden kansikuvassa vuonna 1993. Lokakuun numerossa sulojaan esitellyt Jenny McCarthy sai silloin palkkioksi 20.000 dollaria, eli noin 16.000 euroa.

Jenny McCarthy kertoi äskettäin nolosta kännykkämokastaan. Yhden lapsen äiti nimittäin lähetti taannoin vahingossa alastonkuvansa poikansa hammaslääkärille. Neitokaisen mukaan hän oli alkanut kiljumaan mokan tajuttuaan, sillä McCarhyn Evan-pojan hammaslääkäri on 80-vuotias mies.