Kotimainen suosikkiyhtye perui Ruisrockin keikan – päätähti yhä sairaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen suosikkiyhtye Children of Bodom on joutunut perumaan esiintymisensä sairastapauksen vuoksi. Yhtyeen keulakuva Alexi Laiho kärsii vakavasta tulehduksesta ja on yhä sairaalassa Oslossa, missä yhtyeen oli määrä esiintyä keskiviikkona.

Ruisrock on saanut lyhyellä varoitusajalla paikkaajaksi toisen kotimaisen metallin suurnimen Amorphiksen. Yli 20 vuotta kalevalaista metalliaan soittanut, viime vuonna kymmenennen albuminsa The Beginning of Times julkaissut yhtye esiintyy Children of Bodomin tilalla Niittylavalla lauantaina 7. heinäkuuta klo 19. Children of Bodom on erittäin pahoillaan tapahtuneesta ja on lähettänyt faneilleen seuraavanlaisen viestin.

This is not an easy letter for us to write. Alexi is suffering from a serious infection. He is still in hospital in Oslo under supervision of the doctors and we don’t know yet when they will release him. We have no choice other than canceling Ruisrock in Turku on Saturday as well. This is a very bitter pill for us to swallow. We had decided to do only two festivals in our homeland this summer to make it real special, and now this. We hope that we will be able to make up for this very soon. To all our fans who had been looking forward to rock with us at Ruisrock this weekend, take our apologies and enjoy the festival. In our spirits, we will be there, too.